KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

A hét
Napirend
2023. 11. 20 - 26., 13. oktatási hét
November 20-26. közötti heti rend az I. Béla Gimnáziumban
HÉTFŐ

Középszintű szóbeli érettségi vizsga napja. 7: 30-ra kell jönnie minden vizsgázónak, hogy a beosztást megismerhesse. A vizsgabizottság tagjai: Biró Péter Imréné Tanárnő, Dr. Mikóné Csősz Judit Tanárnő, Erdélyi-Fodor Mária Tanárnő, Kasó Zoltán Tanár Úr, Péter Miklós Tanár Úr. A vizsga az A/39-es teremben zajlik. Fokozott csendet kérünk az A épületben. A vizsgáztató tanárok egy-egy órája a vizsgáztaás miatt elmaradhat, óráikat helyettesítjük.

A 10. évfolyamos új laptopok átvételére  hétfőtől-csütörtökig van lehetőség, 8:00-tól 16:00-ig. Keressék a portán a rendszergazdát ez ügyben.

A 9. évfolyam számára is megnyílt a lehetőség arra, hogy új laptopot kapjanak. Ehhez egy szülőnek  (törvényes képviselőnek) regisztrálnia kell az igényt a Krétában.  Az eszköz igényléshez szükséges regisztrációs folyamatot csak szülői, gondviselői jogosultsággal lehet elindítani, tanulói belépéssel nem lehetséges! A regisztrációt csak a törvényes képviselőnek beállított szülő, gondviselő tudja végrehajtani!  KRÉTA Szülőknek mobilalkalmazásban, illetve asztali számítógépről a KRÉTA Elektronikus ellenőrzőjében ezt megtehet. TÁRGYI ESZKÖZ ÜGYINTÉZÉSE/ESZKÖZ ÜGYINTÉZÉSE menüpontot kell kiválasztania. Probléma esetén jelzést kell adni az ibelagimnazium@belamail.hu címre, megadva legalább a tanuló és a szülő nevét. November 30. a határidő. 

 

KEDD

Nyílt nap  a gimnáziumban. Várjuk szeretettel a képzéseink iránt érdeklődőket (diákokat, szüleiket) reggel 8 órára. 11.30-ig biztosítunk lehetőséget a gimnáziumi mindennapokba való bepillantásba. 

Meghívjuk  a gimnáziumi tanulók szüleit  a 4. órára (10:30-kor kezdődik), hogy ők is pillantsanak be gyermekeik iskolai életébe, keressék fel óráikat!

 

SZERDA

Nyílt nap  a gimnáziumban. Várjuk szeretettel a képzéseink iránt érdeklődőket (diákokat, szüleiket) reggel 8 órára. 11.30-ig biztosítunk lehetőséget a gimnáziumi mindennapokba való bepillantásba. 

Meghívjuk  a gimnáziumi tanulók szüleit e két napon a 4. órára (10:30-kor kezdődik), hogy ők is pillantsanak be gyermekeik iskolai életébe, keressék fel óráikat!

 

CSÜTÖRTÖK

Megrendezzük a Tolna Vármegyei Történelem Versenyt általános iskolásoknak. A versenyre 7 intézményből 8 csapatot várunk. Nagyon örülünk a szép számú jelentkezésnek. A program gazdája Bíró Péter Tanár Úr és Klem Rita Tanárnő, munkaközösség-vezető. 

A 9. évfolyam számára megnyílt a lehetőség arra, hogy új laptopot kapjanak. Ehhez egy szülőnek  (törvényes képviselőnek) regisztrálnia kell az igényt a Krétában.  Az eszköz igényléshez szükséges regisztrációs folyamatot csak szülői, gondviselői jogosultsággal lehet elindítani, tanulói belépéssel nem lehetséges! A regisztrációt csak a törvényes képviselőnek beállított szülő, gondviselő tudja végrehajtani!  KRÉTA Szülőknek mobilalkalmazásban, illetve asztali számítógépről a KRÉTA Elektronikus ellenőrzőjében ezt megtehet. TÁRGYI ESZKÖZ ÜGYINTÉZÉSE/ESZKÖZ ÜGYINTÉZÉSE menüpontot kell kiválasztania. Probléma esetén jelzést kell adni az ibelagimnazium@belamail.hu címre, megadva legalább a tanuló és a szülő nevét. November 30. a határidő. 

© 2024 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 434256