KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai Emlékverseny20.Neumann VersenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

B hét
Napirend
2022. május 2-8. 36. hét a
HÉTFŐ
9:00 ÉRETTSÉGI VIZSGA Magyar nyelv és irodalom tantárgyból középszinten Az alsóbb éves diákoknak a 9/AJKP kivételével tanítás nélküli munkanap. A 9/AJKP tanulók a kollégiumban projektprogramon vesznek részt „bennmaradós hétvégék” tömbösített megszervezésével.
KEDD
9:00 ÉRETTSÉGI VIZSGA Matematika tantárgyból közép-és emelt szinten Az alsóbb éves diákoknak a 9/AJKP kivételével tanítás nélküli munkanap. A 9/AJKP tanulók a kollégiumban projektprogramon vesznek részt „bennmaradós hétvégék” tömbösített megszervezésével. 10:00 Kompetenciamérés pótnapja a B/7-es teremben; számológépet, vonalzót, tollat a mérésen résztvevőknek hozniuk kell magukkal.
SZERDA
9:00 ÉRETTSÉGI VIZSGA Történelem tantárgyból közép-és emelt szinten Az alsóbb éves diákoknak a 9/AJKP kivételével tanítás nélküli munkanap. A 9/AJKP tanulók a kollégiumban projektprogramon vesznek részt „bennmaradós hétvégék” tömbösített megszervezésével.
CSÜTÖRTÖK
9:00 ÉRETTSÉGI VIZSGA Angol nyelv tantárgyból a végzősöknek és az előrehozott érettségire jelentkező diákoknak közép-és emelt szinten 14:00-tól tanítás az alsóbb évfolyamon. A KRÉTÁ-ban az aznapi órarend látható. A tanítás 16:55 – kor ér véget. Menza a kollégium felől megközelítendő. A gimnázium épületébe 13:55-kor lehet majd bejönni.
PÉNTEK
9:00 ÉRETTSÉGI VIZSGA német nyelvből a végzősöknek és az előrehozott érettségire jelentkezők számára közép-és emelt szinten a II. emelti tantermekben. Teremcsere várható. A szünetekben fokozott csendet kérünk. Az alsóbb évfolyamon tanítás a megszokott csengetési rendben.
KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES
- Május 10. 8:00-tól ÉRETTSÉGI VIZSGA Kémia tantárgyból emelt szinten - Május 10. 14:00-tól ÉRETTSÉGI VIZSGA Földrajz tantárgyból közép és emelt szinten - Május 11. 8:00-tól ÉRETTSÉGI VIZSGA Közgazdasági ismeretek tantárgyból középszinten, Mezőgazdasági ismeretek emelt szinten, Rendészeti és közszolgálati ismeretek emelt szinten - Május 12. 8:00-tól ÉRETTSÉGI VIZSGA Biológia tantárgyból közép- és emelt szinten - Május 13. 8:00-tól ÉRETTSÉGI VIZSGA Informatika tantárgyból közép
© 2024 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 604984