KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

A hét
Napirend
2023. 01. 30 - 02. 05., 23. hét
Január 30-február 05. közötti heti rend az I. Béla Gimnáziumban
HÉTFŐ

8:00-9:00 Kis-érettségi idegen nyelvből a 11. évfolyamos tanulók számára. Kérjük a vizsgázókat, hogy 7:45-kor legyenek a kijelölt terem előtt. A 11. A osztályból a névsor eleje M-ig az A/19-es teremben, a 11. A névsor vége az A/50-es teremben, a 11. B osztály az A/24-es teremben, a 11. C osztály az A/32-es teremben. Az 1-2. órában teremcsere várható a fenti termeknél. Részletek a "fekete hirdetőtáblán".

Azok a tanulók, akik az I. félévre kérelem és sportegyesületi igazolás alapján felmentést kaptak  a testnevelés legfeljebb heti 2 órájának látogatása alól, s nem nyújtanak be legkésőbb ezen a héten szerdáig a II. félévre vonatkozóan kérelmet, beosztjuk heti két testnevelés órára/ISK-ra.

Dr. Mikóné Csősz Judit Tanárnő óráit várhatóan a héten helyettesítjük. Tóth Bence Tanár Úr mai órái hiányzása miatt helyettesítjük.

 

KEDD

Az uszoda  hálózati ivóvíz szolgáltatás szünetelése miatt zárva lesz, így a testnevelés órák a gimnázium épületében lesznek. Úszás helyett testnevelés felszerelést kell hoznia a 9. A és 9. C osztályosoknak.

Az MCC-program keretében 2023. 01.31-én a 3. órában az A/39-es teremben a 9/Ny osztály  Fedezd fel a világot, ismerd meg önmagad c. előadást Dr. Kövér László, az MCC környezet és természet moduljának vezető oktatója, Debreceni Egyetem adjunktusa tartja.

14:00-tól pótló központi felvételi írásbeli vizsga azoknak a tanulóknak, akik január 21-én indokoltan nem tudtak részt venni a vizsgán.

Legkésőbb a mai napig adjátok át testnevelő tanárotoknak a NETFIT hozzájáruló nyilatkozatot aláírva, ha hozzájárultok ahhoz, hogy kód helyett névvel szerepeljetek a NETFIT adatrögzítő rendszerben. Kérjük a nyilatkozatot ne hajtsátok össze, ne gyűrjétek meg. A dokumentumot papír alapon küldjük tovább a Magyar Diáksport Szövetségnek.

 

SZERDA

Laboratóriumunkba a Zombai Általános Iskola 7. osztályosai jönnek hozzánk laborfoglalkozásra. Az 1-2. órában "Élőlények más szemmel" Somogyvári Orsolya Tanárnő vezetésével, a 3-4. órában "Kémiai reakciók " Maros Tünde Tanárnővel témakörben végeznek kísérleteket.

Február 1-én a nevelőtestület félévi értékelő értekezletet tart, ahol az intézmény vezetése beszámol a féléves munkáról.

CSÜTÖRTÖK

Hajós Éva Igazgatónő 10:00 órától online intézményvezetői értekezleten vesz részt.

9. B és 9/Ny-9/AJKP osztályos diákoknak Sóvári Gábor úszásoktató hiányzása miatt az úszásoktatás elmarad, a testnevelés órák a gimnáziumban lesznek.

14:00 - 16:00 között a Barcsi Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium szervezésében Országos Angol Nyelvi Versenyen a 9. és 10. évfolyamos diákok körében gimnáziumunkat 5 tanuló (Bacsa Viktória 9. B, Blaha Bogdán Antal 9. B, Hódosi Julianna Sztella 9/Ny, Illés Zsolt 9. C, Loboda Fanni 10. B) képviseli, s vesz részt az  iskolai online fordulón. Felkészítő tanárok: Erdélyi-Fodor Mária Tanárnő, Biró Péter Imréné Tanárnő. Eredményes versenyzést kívánunk.

PÉNTEK

A pénteki és szombati napon Tudományos Diákkonferencián Szegeden vesz részt Radu Patricia Stefania 10. C osztályos és Viczl Vanda 12. C osztályos tanulók. Felkészítő és kísérő tanáruk: Nagy István Tanár Úr. Sok sikert kívánunk.

Február 3-án a 10. B osztály megy iskolaorvosi szűrővizsgálatra 8. 00 órára. Helyszín: Szekszárd, Ybl. utca 1.
Dr. Gujás Erika iskolaorvos és Steib Ilona védőnő végzi a szűrést. A vizsgálat alatt maszk használata kötelező. Felügyelő nevelő: 8-12.00 óráig Mehicic Anikó iskola védőnő. 12 órakor Nemes András Tanár úr veszi át a felügyeletet és kíséri vissza a tanulókat a 6. órára.

Barocsai Zoltán Tanár Úr február 3-4-én Szegedre utazik 2 tanulóval (Dús Lilla 9. A és Sánta Benedek Norbert 9. A)  TUDOK 2023 Élet- és környezettudományi Tematikus Konferenciára, mely a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban kerül megrendezésre. Sok sikert kívánunk.

KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES

Február 7-én "Szekszárd büszkesége - 2022" díjátadó a Babits Mihály Kulturális Központ Csatár termében. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata rendezvényen részt vesz Hajós Éva Igazgatónő, a kiemelt eredményt elért tanulók, Andócsi Balázs 10. A osztályos tanuló és Herceg Olivér, tavalyi végzős I. Bélás diák, valamint felkészítőjük Barocsai Zoltán Tanár Úr.

Február 8-án 17:00 - tól szülői értekezlet a 9., 10. és 11. évfolyamos diákok szülei részére.

Február 9-én Diákközgyűlés

© 2024 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 434368