KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

A hét
Napirend
2022. szeptember 26 - október 2. 5. oktatási hét
HÉTFŐ

Országos digitális mérés a 10. A osztályos (előkészítő évfolyamot nem teljesítő diákok) és az előző tanévben 9/Ny vagy 9/AJKP előkészítő évfolyamot teljesítő, jelenleg 9. évfolyamos diákok számára szövegértés és matematika mérési területen a B/3 és B/7 termekben. Tollat, vonalzót, számológépet mindenki hozzon magával. Telefon, számítógépen a számológép funkció nem használható.

„Szekszárd, Lőtéri vízbázis kármentesítése” projekt keretében rendkívüli tanórák lesznek a fenntarthatóság és a környezetvédelem témakörben a Neumann teremben. Kérjük, a résztvevő osztályok aktív közreműködését a tanórán. Kísérő: az órarendi tanórát tartó pedagógus. 2. órában: 9. A osztály (kivéve a mérésen részt vevő diákok), 11. A osztály és a 9/AJKP csoport, 3. órában a 10. B osztály, a 9/Ny csoport, 10. A-ból a mérésen részt nem vevő diákok, 4. órában a 9. B és 9. C osztályok (kivéve a digitális mérésen résztvevő diákok), az 5. órában a 10. C osztály

 

KEDD

Országos digitális mérés a 10. A osztályos (előkészítő évfolyamot nem teljesítő diákok) és az előző tanévben 9/Ny vagy 9/AJKP előkészítő évfolyamot teljesítő, jelenleg 9. évfolyamos diákok számára természettudomány mérési területen a B/3 és B/7 termekben. Tollat, vonalzót, számológépet mindenki hozzon magával. Telefon, számítógépen a számológép funkció nem használható.

A mérést követően testnevelés óra lesz, így testnevelés felszerelésre is szükség van.

Honfi Imre Tanár Úr órái helyettesítettek.

A 2021-es kompetenciamérés eredményéről a szaktanárok visszajelzést adnak  a mérésben résztvevő diákok (jellemően most 12-esek)  és szüleik részére a KRÉTA rendszeren keresztül. A legjobb eredményeket 5-ös osztályzattal jutalmazzuk. A gimnáziumban legjobb teljesítményt elérő diákok igazgatói dicséretben részesülnek. A 2021-es mérésen a jelenlegi 12. évfolyamos és előkészítő évfolyamot teljesítő 11. évfolyamos diákok vettek részt.

SZERDA

Országos digitális mérés a 10. B és 10. C osztályos (előkészítő évfolyamot nem teljesítő) diákok számára szövegértés és matematika mérési területen a B/3 és B/7 termekben. Tollat, vonalzót, számológépet mindenki hozzon magával. Telefon, számítógépen a számológép funkció nem használható. Fogorvosi szűrővizsgálatra megy 2022.09.28-án 11.B osztály 9.35-10.20 óráig; 10. B osztály10.30-11.25 óráig;. Szűrés helye: Garay János Ált. Iskola Szekszárd, Zrínyi u. 78. 2022.09.28-án Sárszentlőrincen rendezik meg a Petőfi Sándor szavalóversenyt.

Gimnáziumunkat 2 tanuló képviseli: Dús Lilla és Szabó Zsóka Réka 9. A osztályos tanulók, kísérő tanár: Csizmazia Ferencné tanárnő Laboratóriumunkba a Bátai Hunyadi János Általános Iskola 7 és 8. osztálya érkezik hozzánk. Az első két órában a 7. osztályosok biológiából "Élőlények más szemmel"  (Somogyvári Orsolya Tanárnő), a 8. osztályosok kémiából a "Periódusos rendszer kialakulása" (Nagy István Tanár Úr) témakörökben végezhetnek kísérleteket és megfigyeléseket. A harmadik és a negyedik órában a választott témakörök 7. osztályosoknak kémiából "A víz" (Maros Tünde Tanárnő) a 8. osztályosoknak biológiából a "Szövettan" (Kovács-Papp Anikó Tanárnő).

Kérjük, hogy a DÖK ismételten nyilvánítson véleményt az intézményi munkatervről. Új DÖK elnök kezdi meg működését, így fontos, hogy az új testület is ismerje, értse közös dolgainkat és kezdeményezően vállaljon szerepet a közösség építésében. 

Nevelőtestületi értekezlet lesz 15 órától a tanáriban. A fő téma az intézményi munkaterv elfogadása, de emellett szó lesz az osztályozó vizsgákról, az október 12-i nyílt nap programjáról, a diáknapról. 15:30-tól az Arany János Kollégiumi Program előkészítő osztályának szaktanárai és az osztályfőnökök tanácskoznak majd az aktuális feladatokról. 

CSÜTÖRTÖK

Országos digitális mérés a 10. B és 10. C osztályos (előkészítő évfolyamot nem teljesítő) diákok számára természettudomány mérési területen a B/3 és B/7 termekben. Tollat, vonalzót, számológépet mindenki hozzon magával. Telefon, számítógépen a számológép funkció nem használható.

A mérést követően testnevelés óra lesz, így testnevelés felszerelésre is szükség van. Orvosi és védőnői szűrővizsgálatra megy a 12. A osztály 2022.09.29. 7.45-12.00 óráig; Orvosi vizsgálat és szűrés helye: iskolaorvosi rendelő, Szekszárd, Szent István tér 18., (oldalsó bejárat) Honfi Imre Tanár Úr órái helyettesítettek.

PÉNTEK

12. B osztály iskolaorvosi szűrővizsgálaton vesz részt,  2022.09.30. 7.45-12.00 óráig. Orvosi vizsgálat és szűrés helye: iskolaorvosi rendelő, Szekszárd, Szent István tér 18., (oldalsó bejárat)

Szeptember 30. A magyar diáksport napja, számíthattok szabadtéri programra, sportfelszerelés lesz szükséges.

© 2024 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 434501