KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

B hét
Napirend
2021. Október 18-24. 8. ok
HÉTFŐ
Határtalanul 5 napos kiránduláson vesz részt 24 diákunk Nagybányán Cselinácz Mónika és Biró Péter Imréné tanárnők vezetésével. Szombaton indultak, szerdán érkeznek vissza. Szerdáig a kísérő pedagógusok óráin helyettesítés lesz. 8:00- tól Érettségi vizsga magyar nyelv és irodalomból (középszint, KH) Fokozott csendet kérünk a szünetekben is. Teremcserét a fekete hirdetőn, s a folyosókon kiplakátolva találjátok.
KEDD
8:00 Matematika érettségi (középszint, KH, emelt szint) Fokozott csendet kérünk a szünetekben is. Teremcserét a fekete hirdetőn, s a folyosókon kiplakátolva találjátok.
SZERDA
8:00 Történelem érettségi (középszint, KH, emelt szint) Fokozott csendet kérünk a szünetekben is. Teremcserét a fekete hirdetőn, s a folyosókon kiplakátolva találjátok. Laboratóriumunkban ezen a napon a Dunaszentgyörgyi Csapó Vilmos Általános Iskola diákjai vendégeskednek. Délután 14:30-tól központi írásbeli felvételi felkészítő 8. osztályosok, majd 9/AJKP-sok számára matematikából és magyar nyelvből.
CSÜTÖRTÖK
8:00 Angol nyelv érettségi (középszint, KH, emelt szint) Fokozott csendet kérünk a szünetekben is. Teremcserét a fekete hirdetőn, s a folyosókon kiplakátolva találjátok. Az 5. óráig lehet szavazni osztályotokban a támogatásotokat bíró diákigazgató jelöltre. Az eljárást a DÖK képviselők folytatják le. Szöcskesimogató a 8-9. órában, 14:20 és 16 óra között az étteremben lesz, oda várunk mindenkit. A szervező a 11. évfolyam.
PÉNTEK
8-12 között DIÁKNAP tanítás nélküli munkanap. Reggel 8-ra gyülekezzünk az udvaron, osztályonként. (ESŐhelyszín a földszinten és az emeleti zsibongóban, a hangosítás befelé irányul) Vendégünk lesz a TOLNATÁJ Televízió. 8:20 MEGEMLÉKEZÉS AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARCRÓL (ha nem esik, akkor az udvaron tartjuk, esőhelyszín l. előbb) A DIÁKNAP programjáról a diákigazgató gondoskodik. ŐSZI SZÜNET ELŐTTI UTOLSÓ TANÍTÁSI NAP
SZOMBAT
VÁROSI MEGEMLÉKEZÉS AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARCRÓL Gimnáziumunkat az ünnepségen és a koszorúzáson az osztályok delegáltjai (osztályonként min. 3-4 fő) képviseli. A DÖK vezetősége koszorúz.
KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES
ŐSZI SZÜNET: OKTÓBER 25-29. A tanári kar programja az őszi szünetben: továbbképzés, írásbeli érettségi felügyelet, érettségi és egyéb dolgozatok javítása, pedagógiai munka adminisztrációja ŐSZI SZÜNET UTÁNI ELSŐ TANÍTÁSI NAP: 2021. NOVEMBER 2. (kedd) Nov. 3., szerda Megyei matematika verseny; Tolnatáj televízió felvételeket készít november 3-án gimnáziumunkban

SIKEREK

A fiú gerelyhajító csapatunk az MVM ATLÉTIKA Ügyességi és váltófutó csapatbajnokságon a V-VI. korcsoportos Diákolimpia 2021/2022. tanév országos döntőjében Kecskeméten XI. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Bakó Jonatán 11. B, Boskó Márk 12. B, Deák Lajos Szabolcs 11. B, Schilli Péter 12. A, Szilágyi Tamás 10. A

Gratulálunk testnevelő tanárainknak és a diákoknak a szép teljesítményért!

Mezei futóbajnokság Diákolimpia megyei forduló zajlott a múlt héten. Gimnáziumunkat népes  csapat képviselte.  A jó eredmények nem maradtak el:

V. korcsoport fiú csapat:

2. hely, ezzel országos döntőbe kerültek.

VI. korcsoport fiú csapat:

3. Hely, ezzel országos döntőbe kerültek

 

A mezei futóverseny résztvevői: Bordán Alexandra 10.A, Katona Katinka 9.AJKP, Körösi Kinga 9.AJKP, Körösi Kitti 9.AJKP;

 V. korcsoport:

Gyányi Zsombor Buda (9.A): egyéni 1. hely Felkl Benjámin (10.A): egyéni 2. hely Plessz Gábor (9.A) Havel Botond (10.A) Szilágyi Tamás (10.A)

VI. korcsoport Antal Erik 11.B, Boskó Márk 12.B, Deák Lajos Szabolcs 11.B, Laufer Krisztián 12.C, Szabó Máté 11.B

Gratulálunk testnevelő tanárainknak és a diákoknak a szép teljesítményért!

© 2024 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 434445