KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

B hét
Napirend
2022. február 7-13. 24 hét
HÉTFŐ
Kemény Lajos Tanár Úr hiányzik a mai napon, órái helyettesítettek. Erdélyi-Fodor Mária Tanárnő egész héten hiányzik, órái helyettesítettek. Az érettségi vizsga (ellenőrzött és aláírt) jelentkezési lapok végleges leadása a héten a Titkárságon. Mentességi kérelem (helyesírás, többletidő) beadása. A felsőoktatási jelentkezést is minden jelentkezőnek intéznie kell.
KEDD
A héten újra lesz úszásoktatás testnevelés keretében a PTE uszodájában. Aki még nem adta be a II. félévre vonatkozó felmentési kérelmét heti 2 óra testnevelés alól, mivel egyesületben teljesíti azt, kérjük, nagyon sürgősen pótolja, mert a türelmi idő lejár. (Érvényes versenyengedéllyel lehetett egész tanévre felmentést kapni. Félévre szóló felmentési határozattal rendelkeznek, akik egyesületi igazolást nyújtottak be, versenyengedély nélkül)
SZERDA
Diákközgyűlés a Neumann teremben: a 4. órában a 9. és 11. évfolyam számára, a 6. órában a 10. és 12. évfolyam számára. Kérjük, hogy az évfolyamok osztályai/csoportjai az órarendi órát tartó tanáraikkal becsengetéskor legyenek a Neumann teremben. A maszk használat szigorúan előírt! 17 órától szülői értekezlet a 9, 10. és 11. évfolyamon. 18 órától Intézményi Tanács ülés, az Igazgató beszámoló a féléves munkáról.
CSÜTÖRTÖK
A véradásra jelentkezett 18 év feletti tanulók teljesítik vállalásukat, 8-12 h között van a véradás. Részletek a honlapon. A héten újra lesz úszásoktatás testnevelés keretében a PTE uszodájában. Lemorzsolódási jelzőrendszer adatszolgáltatás határideje Vadászi-Sztupkai Orsolya Tanárnő 6. és 7. órája helyettesítettek lesznek.
PÉNTEK
Somogyvári Orsolya Tanárnő és Cselinácz Mónika Tanárnő ezen a napon hiányoznak, óráik helyettesítettek.
KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES
Február 18-án, pénteken próbaérettségi magyar nyelv és irodalom tantárgyból a végzős évfolyamon
© 2024 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 434410