KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

A hét
Napirend
2022. február 14-20. 25. hé
HÉTFŐ
14:00-16:30 Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzverseny iskolai fordulóján gimnáziumunkból 3 csapat vesz részt a B/7-es teremben. Aki még nem adta be a II. félévre vonatkozó felmentési kérelmét egyesületi igazolással a heti 2 óra testnevelés alól, a héten ISK foglalkozásokra beosztjuk. Az ISK-ról való indokolatlan távolmaradás igazolatlan órát von maga után.
KEDD
Ezen a napon 16 órakor a 9. évfolyamon rendkívüli szülői értekezletet tartunk, melyre a tanulókat is ünnepi öltözékben elvárjuk. Minden 9. osztályos kap egy vadonatúj, korszerű laptopot. Az országban az első ünnepélyes átadáson az állami oktatás szervezetének elnöke, valamint a térség országgyűlési képviselője, a fenntartó tankerület igazgatója vesz részt. Érettségi és felvételi jelentkezési határidő. Aki a határidőt elmulasztja, nem fog tudni az idei tanévben érettségizni, illetve felvételizni. Erdélyi-Fodor Mária pedagógus minősítése miatt órái elmaradnak, helyettesítik őket. A minősítési eljárásban intézményi delegáltként Havelka Gyöngyi oktatási igazgatóhelyettes vesz részt, óráit helyettesítettek.
SZERDA
Kovács-Papp Anikó tanárnő hiányzik, órái helyettesítettek. A laborban a Sekszárdi Garay János Általános Iskola diákjai vesznek részt az 1-4. órában foglalkozásokon. Az 1-2. órában környezetvédelemmel Somogyvári Orsolya tanárnő vezetésével, a 3-4. órában fénytannal kapcsolatos kísérleteket Nagy István tanár úr vezetésével végeznek.
CSÜTÖRTÖK
Az Eszterházy Károly Egyetem rendezi meg Egerben a "TDK-Tehetségútlevél a felsőoktatásba" címet viselő versenyét, melyen 8 diákunk 5 pályaművel képviseli gimnáziumunkat. A versenyre szerdán indul a versenyző csapat Barocsai tanár úr vezetésével és pénteken érkeznek vissza. A Tanár Úr órái helyettesítettek.
PÉNTEK
7:45-től 11:45 Próbaérettségi magyar nyelv és irodalom tantárgyból a végzős évfolyamon az A/39, A/40, A/41-es teremben, 7:45-12:45 az A/50-es teremben. Teremcserék lesznek. Végzős tanulók beosztása és a Teremcsere a „fekete” tanulói hirdetőn találhatók A szünetekben fokozott csendet kérünk. Az általános iskolások jelentkezési lapját a mai napig várjuk a gimnáziumunkban. Barocsai Zoltán tanár úr órái helyettesítettek.
KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES
Február 23-án, szerdán próbaérettségi történelemből a végzősök számára
© 2024 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 434348