KollégiumÁltalános IskolaX. Müller Ferenc Nemzetközi Kémiai EmlékversenyNeumann VersenyBélap Online

I. BÉLÁS HETI REND

Itt tesszük közzé a gimnáziumi mindennapok, azaz minden egyes nap tervezett vagy tudott történéseit. 

B hét
Napirend
2022. április 4-10. 32. hé
HÉTFŐ
Farkas Lucian Tanár Úr, Tápai-Kovács Anna Tanárnő, Tóth Bence Tanár Úr ezen a napon távol vannak, óráikat helyettesítjük. A sportiskolai támogatás 2021/2022. tanév II. (tavaszi) félév szakmai és költségtervének határideje. A költségterv elfogadásával újabb kondigéppel bővülhet a gimnázium konditermének felszereltsége.
KEDD
14:00 – 15:00 Kompetenciamérés próbanapja a B/3 és B/7-es teremben a kompetenciamérésben érintett 10. A osztály és a 9. évfolyam tanulói számára. A 9 évfolyamos diákok a használatba kapott laptopjaikon dolgoznak, így a laptopot a mai napon (keddre) magukkal kell hozni. A 9. évfolyamos, mérésben érintett diákok a 6. órát követően jöjjenek a B/7-es teremhez.
SZERDA
Laboratóriumunkba a Waldorf Általános Iskola diákjai érkeznek. Az 1-2. órában biológiából az életfolyamatok (Somogyvári Orsolya Tanárnő irányításával), 3. és 4. órában kémiából szénhidrátok-fehérjék-zsírok (Nagy István Tanár Úr vezetésével) témakörben végezhetnek kísérleteket. 13:20-14:20 Online kompetenciamérés próbanapja a B/3 és B/7-es teremben a kompetenciamérésben érintett 10. B és 10. C osztály tanulói számára. 17:00 órától szülői értekezlet a végzős évfolyamon Mezei Futás Diákolimpia döntője Gödöllőn. Gimnáziumunkat 5 fő képviseli a versenyen. A diákokat a versenyre Müller Márk Tanár Úr kíséri. Órái helyettesítettek. Sikeres versenyzését kívánunk! Hajós Éva Tanárnő 13:30-tól az Oktatási Hivatal egy tanácskozásán vesz részt, ezért a 7. óráját nem tudja megtartani.
CSÜTÖRTÖK
14:30-tól „A fejlesztő hatású iskola” címmel más intézmények számára ad át gimnáziumunk jó gyakorlatot. 15 órától a történelem tanári szakmai munkaközösség által rendezett történelem verseny lesz 10:00 –tól Hajós Éva Igazgatónő online intézményvezetői értekezleten vesz részt. 3. órája helyettesített. Vadászi-Sztupkai Orsolya Tanárnő ezen a napon távol van, óráit helyettesítjük.
PÉNTEK
Vadászi-Sztupkai Orsolya Tanárnő ezen a napon távol van, óráit helyettesítjük.
KÖVETKEZŐ HETI ELŐZETES
Tavaszi szünet: 2022.04.14-19. Utolsó tanítási nap:2022.04.13., szerda Szünet utáni első tanítási nap: 2022.04.20.(szerda) A tavaszi szünet után kezdődik az online országos kompetenciamérés a 10. évfolyam és a mérésben részt vevő 9. évfolyamos érintett tanulók számára.

SIKEREK

A Tolna Megyei Környezetvédelmi Vetélkedő „Fenntartható településeink” döntő fordulójában a középiskolás csapatok versenyében iskolánk csapata a Béla team első helyezést ért el.

A csapat tagjai:

Bosnyák Petra, Hagymási Orsolya, Kvanduk Botond 9. C osztályos tanulók

Felkészítő tanáruk: Maros Tünde Tanárnő és Müller Márk Tanár Úr.

Gratulálunk a szép eredményhez!

A Lány labdarúgó Diákolimpia Megyei Selejtezőjén gimnáziumunk csapata valamennyi mérkőzését megnyerte. A lányok 40 gólt rúgtak, s egyet sem kaptak. Így a csapat továbbjutott a megyei döntőre.

További sikereket kívánunk!

© 2024 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 434377