KollégiumÁltalános IskolaNeumann VersenyBélap Online

Érettségi

Kedves Látogatónk! Jelenleg honlapunk Érettségi aloldalán jár. A következőkben találja az aktuális érettségi vizsgaidőszakkal kapcsolatos dokumentumokat, információkat. A keresett tartalom megjelenítéséhez kattintson a megfelelő menüpontra.

Emelt szintű fizika szóbeli vizsga mérési feladatokban használt eszközök részletes listája és fényképei

Érettségi vizsgák időpontjai  (kattintható link)

Középszintű szóbeli érettségi vizsgák időpontja az I. Béla Gimnáziumban

A középszintű szóbeli érettségi  vizsgát  intézményünkben  vizsgázók számára 2023. június 19-28. között szervezzük meg.( a középszintű testnevelés gyakorlati vizsga tervezett időpontja június 6. vagy  június 15. az elnökökkel való egyeztetést követően, írásbeli hozzájárulásuk esetén)

12. A osztály és az előrehozott vizsgára jelentkezett tanulók középszintű szóbeli vizsgáinak időpontja: 2023.06.21-22-23.

12. B osztály középszintű szóbeli vizsgáinak időpontja: 2023.06.26-27-28.

12. C osztály és a külső vizsgázók középszintű szóbeli vizsgáinak időpontja: 2023.06.19-20-21.

A vizsgázóra vonatkozó kezdőnapról és a befejező napról, valamint  és a kezdőnapon a megjelenés időpontjáról mindenki írásban kap tájékoztatást. (A vizsgabehívón tájékoztató értekezlet helye és időpontjaként  szerepel,  az osztályonkénti vizsgák kezdőnapján  7:45-kor fog kezdődni.)  A szóbeli vizsgák teljesítésének konkrét időpontját (melyik napon hány órakor)   az érettségi vizsgabizottság  elnöke hirdeti ki a kezdő napon, az un. tájékoztató értekezleten. 

Az emelt szintű szóbeli eredmények kihirdetése, valamint a vizsgázók további tájékoztatása is a középszintű szóbeli vizsgák kezdő napjain történik,  majd  minden osztálynak  három napon át folyamatosan következnek a középszintű szóbeli vizsgák.

Helyszín: I. emelet tantermei 

© 2023 Copyright | ibela.hu | Minden Jog fenntartva.
Látogatók: 162257